TFW Helsinki Oy:n kuntosali Helsingin Hermannissa sijaitsee vanhassa teollisuusrakennuksessa, jonka ilmanvaihtojärjestelmä kattoi koko rakennuksen. Kuntosalilla kovassa treenissä ilmanvaihto ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen, joten porvoolainen IV Spesialistit kävi asentamassa kuntosalille oman uuden ilmanvaihtojärjestelmän.

Nyt sisäilman hyvä laatu ylläpidetään myös isompien ryhmien liikuntatuntien sekä kuntoilijoiden rankkojenkin aerobisten suoritusten aikana.
TFW eli Training For Warriors metodi on kansainvälisesti suosittu ja rantautui Suomeen 2014 kun TFW Helsinki perustettiin. TFW treenifilosofia koostuu niin harjoittelusta kuin levosta ja ravitsevasta ruokailustakin ja soveltuu huippu-urheilijoille sekä tavallisille kuntosalikävijöille. Hermannin Helmi on TFW Helsingin ensimmäinen sali ja se palkittiin 2017 maailman parhaana TFW salina. Tänä päivänä, uuden ilmanvaihdon myötä, se on entistä parempi.

FTW:n ilmanvaihto ennen
Ennen
Ennen
FTW:n ilmanvaihto jälkeen
Jälkeen
Jälkeen

Ilmanvaihdon uusiminen ei vie paljon aikaa

Liikuntatilan uuden ilmanvaihdon asennustyöt aloitettiin joulukuussa ja työt valmistuivat 13.1.2021. IV Spesialistit toivottaa kaikille salin liikuntaharrastajille hyviä treenejä.

Suomessa on monia liikuntatiloja perustettu vanhoihin tehdassaleihin ja teollisuuden rakennuksiin, joiden ilmanvaihto kaipaa kohennusta, puhdistusta ja jopa kokonaan uusimista. Porvoolainen IV Spesialistit on suomalainen ilmanvaihdon asiantuntija, jolla on kokemusta myös tällaisista projekteista. Ota yhteyttä niin keskustellaan teidän harjoittelutilojen ilmanvaihdosta.


Ota yhteyttä

Kim Hällsten
0400 921 727
etunimi@ivspesialistit.fi